現在スマホ携帯画面で、棚の画像メニューから各ギャラリーへのリンク切れが発生する不具合が生じております。スマホ携帯ではサイドメニューから各ギャラリーを直接閲覧してください。

"Saturn Pro Wrestling》

Media Mixtă "Sat
urn Pro Wrestling
" 2018| M
erancaoli a ajuns să numească
"Saturn Pro Wrestling" o
practică zilnică (de exemplu, o diagramă magică făcută într-un moment în care problemele de comunicare erau susceptibile de a fi întâlnite, o bomboană linsă în formă de cruce și o ședință foto făcută în fiecare zi). Există diferite teorii despre această denumire, dar vine de la faptul că Melankaoli se referea la tacticile de lupte pro congoleze și Lucha Libre.

Pentru că nu a existat nici o lucrare care să fie expuse chiar înainte de ziua de livrare, deoarece munca a fost amânată, deoarece a fost pus pe Saturn, deoarece sa gândit la Saturn prea mult, Melancaori a decis să împacheteze lucrurile necesare și capul la site-ul de livrare. În plus față de bagajele sale, el a adus prietenii săi Imai și Ueda, care au fost atât numit Ceremonn. Dl Imai este un coleg de școală al lui Melan care a căzut pe Shinkansen și a posedat o mie de războinici. Dl Ueda este o școală melankaori, și obișnuia să adune câini vagabonzi în India. Cei doi Ceremonn au adus și ei ceea ce aveau nevoie. Tatăl și mama lui Melancaoli au împrumutat cartea "Eneades" a bibliotecii centrale a orașului Hiratska pe care Melancaori o împrumuta adesea când era elev de liceu și o aducea prin inserție. Oamenii din Fecioara = Akiro Koizumi, Hiroaki Morita, și șobolani (iubitorii) pregătit un stand expoziție și de iluminat. În acest fel, avere-a spus a fost făcut cu oamenii care au venit. A fost o recture inima-la-inima pentru a fi cu steaua care a ajuns la punctul de reper de o vârstă mare în curând.

*Această lucrare a fost prezentată în cadrul expoziției Schema de să se lumineze, care a fost organizată în cadrul Artist Practice 2017, care este organizată de Artto, AIT și Agenția pentru Afaceri Culturale, cu scopul de a promova artiștii pentru generația următoare. Despre "Schema de calea luminii"

コメント

トップへ戻る
タイトルとURLをコピーしました