現在スマホ携帯画面で、棚の画像メニューから各ギャラリーへのリンク切れが発生する不具合が生じております。スマホ携帯ではサイドメニューから各ギャラリーを直接閲覧してください。

solstițiu de iarnă fericit și triple mare conjuncție

Când Saturn și Jupiter suprapuse exact, am fost poziția spre marca 旛 cu un anti-virus de despărțire acrilic pe care am făcut în timp ce se referă la 3.000 mSC (o competiție care a traversat șanț de apă de șapte ori de 28 de ori în timpul 3000-metru rula).

Solstițiul de iarnă. Am lucrat la Funabashi până la apus.

Solstițiul de iarna trecută a fost cheltuit cu oameni s-au adunat de către ghicitoare pe Insula Jonan, dar a fost aici (un loc frumos să se simtă trecerea de legătură pe podea de mai jos locul de muncă), care a făcut invitația … A fost aici că am scris o cerere la momentul examinării (Din anumite motive, m-am dus la Funabashi pe Linia Yokosuka pentru un curs de iarnă. Credeam că e ceva în Funabashi. Și când am donat sânge mulți ani în urmă, am avut o ghicitoare de privilegiu, dar a fost confundat cu un egal și nu am putut spune, dar clădirea a fost, de asemenea, vizibile de la această fereastră, și multe lucruri traversat în fața mea din nou …

Când am putut vedea suprapunerea dintre Saturn și Jupiter cu ochiul liber, predam istoria lumii.

Inițial, a fost programată să înregistreze lector de istorie a lumii, dar nu a ajuns să înțeleagă că propoziția vechi, care a fost cel mai slab pentru un motiv oarecare în examenul de adopție a fost bun, și teza de față și limba engleză au fost văzute în timp ce se ocupă de clasa de teză vechi pentru un timp, deoarece au existat câteva vechi teză P lectori. În acest timp, am fost responsabil puțin de istoria lumii, dar în acest an am fost de gând să fie într-o clasă de istorie a lumii, și am simțit că un astfel de lucru a fost, de asemenea, un tur al stelelor.

Nu a fost un electrician în locul imediat și mă întrebam despre aproximativ o oră pentru a pune telescopul pe, dar în același timp, computerul domnului Harold care a făcut site-ul a fost rupt și nu am putut actualiza site-ul, Aupay mi-a spus că nu am putut înregistra numele meu din greșeală și că nu am putut înregistra ca un substitut, și m-am gândit că unghiul ar trebui să văd nu a fost înainte de telescop, și m-am gândit că a fost procesul meu că a fost cu stele, mai degrabă decât uita la stele în timp ce fiind depășite.

În plus, PC-ul meu nu a fost în măsură să înceapă din cauza frigului, și în cele din urmă a sosit cu puțin timp în urmă …

Apoi, când Saturn și Jupiter s-au suprapus exact, se îndreptau spre 旛 cu o despărțire acrilică anti-virus făcută prin referire la 3.000 mSC (o competiție care traversează șanțul de apă de șapte ori de șapte ori în timpul unui total de 28 de eșecuri în timp ce rulează 3.000 de metri). Pentru a face avere-pentru-legarea fără cealaltă parte. Era întuneric și nu se vedea bine, iar piatra care juca rolul lunii și al lui Marte s-a schimbat la jumătatea drumului, și în cele din urmă, s-a întors spre piatra rolului lunii a fost pusă cu bucata de ciment.

Când am fost expune la Depozitul Komagedo "Schema de Calea Luminii", am făcut o oală rău cu oasele de jucării pentru animale de companie și pui saize, dar forma a fost bazat pe mobilier numit Unruh, care a fost decorat în case din Germania și Țările de Jos, atunci când ciuma a fost la moda, și am vorbit despre re-epidemie de viruși la acel moment. Cred că viitorul a devenit o realitate corespunzătoare informațiilor aduse în fragmente pentru mine, și în acest sens, în acest an trecut nu mi-a dat nici un moment pentru a fi nedumerit. Când astfel de informații au trecut în fața mea, astfel încât să nu-și amintească numărul și aspectul de pasăre a vizitat unul câte unul, nu a fost înțeles deloc să-l înregistreze, să-l protejeze, și să-l gestioneze, și nu a fost 2000, și nu a fost 2000, și nu a fost 2000, și nu a fost 2000, și nu a fost 2000. S-a dedicat vindecării acestui corp, care ucidea automat averea în timp ce păsările treceau.

Și chiar dacă am încercat să transmit ceea ce am câștigat în cuvinte și să-l aducă în artă, a fost dificil cu eforturile mele. Prin urmare, ceea ce am produs în acest an este un video de Tomoya Nagase de TOKIO făcute la începutul acestui an de la comunitate, o notă despre un vis de rotunjire yakisoba cu diferite grosimi pe haine de elegant prin festival cu Rikako Sasaki de Anjurum văzut în primăvară, amintiri de fapt, vorbesc cu domnul Sasaki de două ori, instrumente de curățare și chequitalots produse în toamnă, Și, a devenit această parte acrilică cu 3 dizabilități.

Am fost ajutat cu adevărat de bunătatea persoanei care mi-a dat ocazional cuvinte sincere în procesul de aceste producții. Nu pot explica ceea ce văd acum sau să ajung la ea, dar eu sunt recunoscător că există oameni care vorbesc cu mine în timp ce mersul pe jos de-a lungul acestei căi, mai degrabă decât să întreb sau să întrebe despre această cale.


コメント

トップへ戻る
タイトルとURLをコピーしました